tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% på fototapeter Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Football poker, Nr 61138

Fototapet Football poker, Nr 61138

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet "Football poker"

Är Fototapet "Football poker" en lämplig heminredning för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra fototapeter"Football poker" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra fototapeter "Football poker" ifrån kategorin Idrott (Huvudfärg: Grå) ärknutna till följande motiv: tegel, sport, fotboll oraz fototapeter. Fototapet "Football poker" på Bimago består inte bara vacker design, utan också av material av yttersta kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa möjliga kvaliteten på "Football poker" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det lätt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet i fleece "Football poker" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver några verktyg och tapetklister och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet i fleece "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter idrott Fototapeter för tonåringar Fototapeter fotboll