tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% på fototapeter Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Football Cup, Nr 61158

Fototapet Football Cup, Nr 61158

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Football Cup"

Tapet "Football Cup" i kategorin Idrott är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Football Cup" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Football Cup" är: graffiti, sport, fotboll oraz fototapeter.

Fototapet "Football Cup" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Football Cup" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Football Cup" är Färgstarkt. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Football Cup" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Football Cup" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Idrott samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Football Cup" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter idrott Fototapeter för tonåringar Fototapeter dla chłopca