inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Unicorn and Magic Tree - Colorful and Rainbow Land in the Clouds Nr 148542

Taggar: #fototapeter

Fototapet Unicorn and Magic Tree - Colorful and Rainbow Land in the Clouds Nr 148542

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter för barn "Unicorn and Magic Tree - Colorful and Rainbow Land in the Clouds"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme sprakande av färg. Med fototapeter för barn "Unicorn and Magic Tree - Colorful and Rainbow Land in the Clouds" är det superenkelt. Den fantastiska kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet fylla det lilla barnrummet med vackra färger. När vi skapade fototapeter för barnrum "Unicorn and Magic Tree - Colorful and Rainbow Land in the Clouds" inspirerades vi av följande motiv: fototapeter. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar väggdekoration som skildrar omtyckta seriefigurer som dina små älskar.

Fototapet Unicorn and Magic Tree - Colorful and Rainbow Land in the Clouds är en underbar dekoration till väggen som även har fördelen av att vara lätt att montera. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-galleriet , är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du bara applicera lim på väggen. Under appliceringen, kan luftbubblor bildas på tapeten men kan avlägsnas smidigt med en roller. Tapeten "Unicorn and Magic Tree - Colorful and Rainbow Land in the Clouds" för barnrum är en vägg-till-vägg-dekoration som, med enkla medel, kommer att förändra karaktären i din hemmiljö till det bättre!

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för barn Fototapeter landskap Fototapeter anime Fototapeter regnbåge
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte