inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.12.08 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Submarine Nr 61166

Fototapet Submarine Nr 61166

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter för barn "Submarine"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme fullt av färg. Med fototapeter för för sovrum "Submarine" är det superenkelt. Den originella kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet fylla det lilla barnrummet med vackra färger. När vi skapade tapeter för barnrum "Submarine" inspirerades vi av följande motiv: djur, för barn oraz fototapeter. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar fototapet som skildrar berömda seriefigurer som dina små älskar.

Fototapet Submarine är en underbar dekoration till väggen som även har fördelen av att vara lätt att sätta upp. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-galleriet , är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du bara applicera lim på väggen. Under appliceringen, kan luftbubblor bildas på tapeten men kan avlägsnas snabbt med en roller. Tapeten "Submarine" lekrum är en vägg-till-vägg-dekoration som, i några få steg, kommer att förändra karaktären i din hemmiljö till det bättre!

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte