inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.12.08 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Rainbow-hued town Nr 61192

Fototapet Rainbow-hued town Nr 61192

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter för barn "Rainbow-hued town"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme sprakande av färg. Med fototapeter för barnsovrum "Rainbow-hued town" är det superenkelt. Den originella kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet fylla det lilla barnrummet med vackra färger. När vi skapade fototapeter för barnrum "Rainbow-hued town" inspirerades vi av följande motiv: färgrik, stad, för barn, hus oraz fototapeter. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar fototapet som återspeglar omtyckta tecknade favoriter som dina små älskar.

Fototapet Rainbow-hued town är en extraordniär dekoration till väggen som även har fördelen av att vara enkel att montera. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-galleriet , är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du bara applicera lim på väggen. Under appliceringen, kan luftbubblor bildas på tapeten men avlägsnas smidigt med en roller. Tapeten "Rainbow-hued town" för barnrum är en vägg-till-vägg-dekoration som, med enkla medel, kommer att förändra karaktären i din hemmiljö till det bättre!

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter barnens värld Fototapeter för flickor Fototapeter för bebisar
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte