inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på fototapeter till 2022.12.04 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Rainbow-hued town Nr 61187

Fototapet Rainbow-hued town Nr 61187

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter för barn "Rainbow-hued town"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme fullt av färg. Med fototapeter för för sovrum "Rainbow-hued town" är det superenkelt. Den unika kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet förstärkas i vackra färger. När vi skapade fototapeter för barn "Rainbow-hued town" inspirerades vi av följande motiv: färgrik, för barn, hus oraz fototapeter. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar fototapet som återspeglar populära seriefigurer som dina små älskar.

Fototapet Rainbow-hued town är en underbar dekoration till väggen som även har fördelen av att vara lätt att sätta upp. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-butiken, är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du bara applicera lim på väggen. Ojämnheter kan bildas i tapeten under appliceringen men kan avlägsnas smidigt med en roller. Tapeten "Rainbow-hued town" för barn är en dekoration för breda väggar som, med enkla medel, kommer att förändra karaktären i din hemmiljö till det bättre!

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter barnens värld Fototapeter för flickor Fototapeter för bebisar
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte