inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2022.08.17 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Pirate Ship Nr 142717

Fototapet Pirate Ship Nr 142717

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapeter för barn "Pirate Ship"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme fullt av färg. Med fototapeter för barnsovrum "Pirate Ship" är det superenkelt. Den originella kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet fylla det lilla barnrummet med vackra färger. När vi skapade fototapeter för barnrum "Pirate Ship" inspirerades vi av följande motiv: landskap, djur, hav, för barn oraz fartyg. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar fototapet som återspeglar populära seriefigurer som dina små älskar.

Fototapet Pirate Ship är en underbar dekoration till väggen som även har fördelen av att vara lätt att montera. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-galleriet , är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du enbart limma på väggen. Under appliceringen, kan luftbubblor bildas på tapeten men kan avlägsnas snabbt med en roller. Tapeten "Pirate Ship" lekrum är en vägg-till-vägg-dekoration som, i några få steg, kommer att förändra designen i din hemmiljö till det bättre!

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter djur Fototapeter fiskar
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte