inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.04.04 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Pingviner - barngrafik med pingviner och stjärnor på vit bakgrund Nr 127553

Fototapet Pingviner - barngrafik med pingviner och stjärnor på vit bakgrund Nr 127553

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter för barn "Brawling Penguins"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme sprakande av färg. Med fototapeter för barn "Brawling Penguins" är det superenkelt. Den originella kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet måla ditt barns värld med en myriad av färger. När vi skapade fototapeter för barn "Brawling Penguins" inspirerades vi av följande motiv: djur, fåglar, för barn, rolig oraz pingvin. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar väggdekoration som skildrar berömda seriefigurer som dina små älskar.

Fototapet Brawling Penguins är en fantastisk dekoration till väggen som även har fördelen av att vara lätt att montera. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-butiken, är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du bara applicera lim på väggen. Ojämnheter kan bildas i tapeten under appliceringen men avlägsnas snabbt med en roller. Tapeten "Brawling Penguins" lekrum är en dekoration för breda väggar som, i några få steg, kommer att förändra karaktären i din hemmiljö till det bättre!

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för flickor Fototapeter för pojkar Fototapeter för bebisar
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte