inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2022.07.07 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Moon Dream - First Variant Nr 142984

Fototapet Moon Dream - First Variant Nr 142984

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr
Det lägsta priset under de senaste 30 dagarna:

Fototapeter för barn "Moon Dream - First Variant"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme fullt av magi. Med fototapeter för barnrum "Moon Dream - First Variant" är det superenkelt. Den fantastiska kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet förstärkas i vackra färger. När vi skapade tapeter för barnrum "Moon Dream - First Variant" inspirerades vi av följande motiv: himmel, för barn, natt oraz måne. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar väggdekoration som skildrar omtyckta seriefigurer som dina små älskar.

Fototapet Moon Dream - First Variant är en underbar dekoration till väggen som även har fördelen av att vara lätt att montera. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-butiken, är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du bara applicera lim på väggen. Ojämnheter kan bildas i tapeten under appliceringen men avlägsnas snabbt med en roller. Tapeten "Moon Dream - First Variant" för barnrum är en dekoration för breda väggar som, i några få steg, kommer att förändra designen i din hemmiljö till det bättre!

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte