inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.04.04 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Love for Everyone - Heart and Colorful Rainbow in the Clouds Nr 143794

Fototapet Love for Everyone - Heart and Colorful Rainbow in the Clouds Nr 143794

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter för barn "Love for Everyone - Heart and Colorful Rainbow in the Clouds"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme fullt av färg. Med fototapeter för för sovrum "Love for Everyone - Heart and Colorful Rainbow in the Clouds" är det superenkelt. Den originella kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet fylla det lilla barnrummet med vackra färger. När vi skapade tapeter för barnrum "Love for Everyone - Heart and Colorful Rainbow in the Clouds" inspirerades vi av följande motiv: himmel oraz för barn. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar väggdekoration som återspeglar populära tecknade favoriter som dina små älskar.

Fototapet Love for Everyone - Heart and Colorful Rainbow in the Clouds är en extraordniär dekoration till väggen som även har fördelen av att vara enkel att montera. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-butiken, är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du bara applicera lim på väggen. Under appliceringen, kan luftbubblor bildas på tapeten men avlägsnas enkelt med en roller. Tapeten "Love for Everyone - Heart and Colorful Rainbow in the Clouds" för barn är en väggdekoration i stort format som, med enkla medel, kommer att förändra designen i din hemmiljö till det bättre!

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för flickor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte