inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2022/05/25 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Learning by playing (animals) Nr 61214

Fototapet Learning by playing (animals) Nr 61214

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapeter för barn "Learning by playing (animals)"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme sprakande av färg. Med fototapeter för för sovrum "Learning by playing (animals)" är det superenkelt. Den unika kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet förstärkas i vackra färger. När vi skapade fototapeter för barnrum "Learning by playing (animals)" inspirerades vi av följande motiv: modern, djur, för barn oraz fototapeter. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar fototapet som skildrar berömda tecknade favoriter som dina små älskar.

Fototapet Learning by playing (animals) är en underbar dekoration till väggen som även har fördelen av att vara lätt att montera. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-galleriet , är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du enbart limma på väggen. Ojämnheter kan bildas i tapeten under appliceringen men kan avlägsnas snabbt med en roller. Tapeten "Learning by playing (animals)" för barnrum är en väggdekoration i stort format som, i några få steg, kommer att förändra designen i din hemmiljö till det bättre!

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte