inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.12.08 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Jungle - monkeys Nr 61202

Fototapet Jungle - monkeys Nr 61202

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter för barn "Jungle - monkeys"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme fullt av magi. Med fototapeter för barn "Jungle - monkeys" är det superenkelt. Den originella kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet måla ditt barns värld med en myriad av färger. När vi skapade tapeter för barnrum "Jungle - monkeys" inspirerades vi av följande motiv: för barn, djungel, apor oraz fototapeter. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar väggdekoration som skildrar populära huvudpersoner i sagor som dina små älskar.

Fototapet Jungle - monkeys är en fantastisk dekoration till väggen som även har fördelen av att vara lätt att sätta upp. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-galleriet , är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du bara applicera lim på väggen. Under appliceringen, kan luftbubblor bildas på tapeten men avlägsnas snabbt med en roller. Tapeten "Jungle - monkeys" lekrum är en väggdekoration i stort format som, med enkla medel, kommer att förändra designen i din hemmiljö till det bättre!

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte