inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.04.04 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Happy Crowd Nr 129040

Fototapet Happy Crowd Nr 129040

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter för barn "Happy Crowd"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme fullt av magi. Med fototapeter för barnrum "Happy Crowd" är det superenkelt. Den unika kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet måla ditt barns värld med en myriad av färger. När vi skapade fototapeter för barnrum "Happy Crowd" inspirerades vi av följande motiv: färgrik, djur, för barn, rolig oraz hundar. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar väggdekoration som återspeglar berömda tecknade favoriter som dina små älskar.

Fototapet Happy Crowd är en extraordniär dekoration till väggen som även har fördelen av att vara lätt att sätta upp. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-galleriet , är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du bara applicera lim på väggen. Under appliceringen, kan luftbubblor bildas på tapeten men kan avlägsnas snabbt med en roller. Tapeten "Happy Crowd" lekrum är en väggdekoration i stort format som, med enkla medel, kommer att förändra designen i din hemmiljö till det bättre!

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte