inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.04.04 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Fun Unicorns Nr 143433

Fototapet Fun Unicorns Nr 143433

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter för barn "Fun Unicorns"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme fullt av magi. Med fototapeter för barnsovrum "Fun Unicorns" är det superenkelt. Den unika kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet måla ditt barns värld med en myriad av färger. När vi skapade tapeter för barnrum "Fun Unicorns" inspirerades vi av följande motiv: abstrakt, djur, trends, fantasi, för barn oraz hästar. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar väggdekoration som skildrar populära seriefigurer som dina små älskar.

Fototapet Fun Unicorns är en fantastisk dekoration till väggen som även har fördelen av att vara enkel att montera. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-galleriet , är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du bara applicera lim på väggen. Under appliceringen, kan luftbubblor bildas på tapeten men avlägsnas smidigt med en roller. Tapeten "Fun Unicorns" för barnrum är en dekoration för breda väggar som, i några få steg, kommer att förändra designen i din hemmiljö till det bättre!

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för flickor Fototapeter för bebisar
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte