inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2023.02.05 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet En väg till en magisk slott Nr 61198

Fototapet En väg till en magisk slott Nr 61198

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter för barn "En väg till en magisk slott"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme fullt av magi. Med fototapeter för barnrum "En väg till en magisk slott" är det superenkelt. Den unika kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet förstärkas i vackra färger. När vi skapade fototapeter för barnrum "En väg till en magisk slott" inspirerades vi av följande motiv: arkitektur, träd, skog, för barn, fält, sätt oraz fototapeter. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar väggdekoration som skildrar omtyckta huvudpersoner i sagor som dina små älskar.

Fototapet En väg till en magisk slott är en fantastisk dekoration till väggen som även har fördelen av att vara enkel att montera. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-galleriet , är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du bara applicera lim på väggen. Ojämnheter kan bildas i tapeten under appliceringen men kan avlägsnas enkelt med en roller. Tapeten "En väg till en magisk slott" för barnrum är en dekoration för breda väggar som, i några få steg, kommer att förändra karaktären i din hemmiljö till det bättre!

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte