inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2022/05/25 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Elf and tulips Nr 61181

Fototapet Elf and tulips Nr 61181

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapeter för barn "Elf and tulips"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme fullt av färg. Med fototapeter för barnsovrum "Elf and tulips" är det superenkelt. Den originella kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet måla ditt barns värld med en myriad av färger. När vi skapade fototapeter för barn "Elf and tulips" inspirerades vi av följande motiv: bakgrund, för barn, tulpaner oraz fototapeter. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar väggdekoration som skildrar omtyckta tecknade favoriter som dina små älskar.

Fototapet Elf and tulips är en underbar dekoration till väggen som även har fördelen av att vara enkel att montera. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-galleriet , är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du bara applicera lim på väggen. Ojämnheter kan bildas i tapeten under appliceringen men avlägsnas enkelt med en roller. Tapeten "Elf and tulips" lekrum är en vägg-till-vägg-dekoration som, i några få steg, kommer att förändra känslan i din hemmiljö till det bättre!

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter barnens värld Fototapeter för flickor Fototapeter för bebisar
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte