inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på fototapeter till 2022.12.04 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Elefanter (för barn) Nr 61191

Fototapet Elefanter (för barn) Nr 61191

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter för barn "Elefanter (för barn)"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme fullt av magi. Med fototapeter för barnrum "Elefanter (för barn)" är det superenkelt. Den unika kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet fylla det lilla barnrummet med vackra färger. När vi skapade fototapeter för barn "Elefanter (för barn)" inspirerades vi av följande motiv: växter, djur, löv, Prydnader, för barn, elefanter oraz fototapeter. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar väggdekoration som skildrar omtyckta huvudpersoner i sagor som dina små älskar.

Fototapet Elefanter (för barn) är en underbar dekoration till väggen som även har fördelen av att vara lätt att montera. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-butiken, är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du enbart limma på väggen. Under appliceringen, kan luftbubblor bildas på tapeten men avlägsnas smidigt med en roller. Tapeten "Elefanter (för barn)" för barn är en väggdekoration i stort format som, med enkla medel, kommer att förändra designen i din hemmiljö till det bättre!

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte