inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2023.02.05 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Djuren i Farthing Wood Nr 61193

Fototapet Djuren i Farthing Wood Nr 61193

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter för barn "Djuren i Farthing Wood"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme fullt av färg. Med fototapeter för barn "Djuren i Farthing Wood" är det superenkelt. Den originella kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet förstärkas i vackra färger. När vi skapade tapeter för barnrum "Djuren i Farthing Wood" inspirerades vi av följande motiv: träd, djur, skog, för barn, uggla oraz fototapeter. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar väggdekoration som återspeglar omtyckta huvudpersoner i sagor som dina små älskar.

Fototapet Djuren i Farthing Wood är en fantastisk dekoration till väggen som även har fördelen av att vara lätt att montera. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-butiken, är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du bara applicera lim på väggen. Under appliceringen, kan luftbubblor bildas på tapeten men kan avlägsnas smidigt med en roller. Tapeten "Djuren i Farthing Wood" för barn är en dekoration för breda väggar som, i några få steg, kommer att förändra designen i din hemmiljö till det bättre!

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte