inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.12.08 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Champions team Nr 61197

Fototapet Champions team Nr 61197

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter för barn "Champions team"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme fullt av färg. Med fototapeter för för sovrum "Champions team" är det superenkelt. Den originella kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet förstärkas i vackra färger. När vi skapade fototapeter för barnrum "Champions team" inspirerades vi av följande motiv: för barn, fotboll, sport, pojke oraz fototapeter. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar fototapet som återspeglar populära tecknade favoriter som dina små älskar.

Fototapet Champions team är en fantastisk dekoration till väggen som även har fördelen av att vara enkel att montera. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-galleriet , är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du enbart limma på väggen. Ojämnheter kan bildas i tapeten under appliceringen men avlägsnas enkelt med en roller. Tapeten "Champions team" för barn är en vägg-till-vägg-dekoration som, med enkla medel, kommer att förändra designen i din hemmiljö till det bättre!

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter barnens värld Fototapeter för pojkar Fototapeter för bebisar
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte