inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Automotive - Sketches and Drawings of Cars in Subdued Colors Nr 149201

Fototapet Automotive - Sketches and Drawings of Cars in Subdued Colors Nr 149201

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter för barn "Automotive - Sketches and Drawings of Cars in Subdued Colors"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme fullt av färg. Med fototapeter för barn "Automotive - Sketches and Drawings of Cars in Subdued Colors" är det superenkelt. Den unika kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet fylla det lilla barnrummet med vackra färger. När vi skapade fototapeter för barn "Automotive - Sketches and Drawings of Cars in Subdued Colors" inspirerades vi av följande motiv: trends, för barn, bilar, motorisering, sagegreen oraz fototapeter. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar väggdekoration som skildrar populära huvudpersoner i sagor som dina små älskar.

Fototapet Automotive - Sketches and Drawings of Cars in Subdued Colors är en underbar dekoration till väggen som även har fördelen av att vara lätt att montera. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-butiken, är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du enbart limma på väggen. Ojämnheter kan bildas i tapeten under appliceringen men kan avlägsnas enkelt med en roller. Tapeten "Automotive - Sketches and Drawings of Cars in Subdued Colors" för barn är en vägg-till-vägg-dekoration som, i några få steg, kommer att förändra designen i din hemmiljö till det bättre!

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte