tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter till 2021.09.27 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Unicorn, Nr 60155

Fototapet Unicorn, Nr 60155

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Unicorn"

Tapet "Unicorn" i kategorin Fantasi är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Unicorn" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Unicorn" är: svartvitt, geometriska former, värld, fantasi, hästar oraz fototapeter.

Fototapet "Unicorn" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Unicorn" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Unicorn" är Grå. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Unicorn" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Unicorn" och andra tapeter ifrån kategorin Fantasi samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Unicorn" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.