Fototapet Phantasmagoria, Nr 59755

Teknik:

Tillbehör:

<%= shipping_time %>
med moms + fraktkostnader från 134,10 kr

Tapet "Phantasmagoria"

Tapet "Phantasmagoria" i kategorin Fantasi är en fantastisk dekoration för att förnya - Fototapet "Phantasmagoria" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Phantasmagoria" är: abstrakt, fantasi, silhuetter, kvinnor, elefanter, giraffer, pyramider oraz fototapeter.

Fototapet "Phantasmagoria" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Phantasmagoria" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Phantasmagoria" är Beige. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Phantasmagoria" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Phantasmagoria" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Fantasi samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Phantasmagoria" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.