tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter till 2021.09.27 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Flygningen över sjön, Nr 60170

Fototapet Flygningen över sjön, Nr 60170

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Flygningen över sjön"

Tapet "Flygningen över sjön" i kategorin Fantasi är en underbar dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Flygningen över sjön" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Flygningen över sjön" är: träd, fantasi, fåglar, sjö oraz fototapeter.

Fototapet "Flygningen över sjön" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Flygningen över sjön" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Flygningen över sjön" är Blå. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Flygningen över sjön" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Flygningen över sjön" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Fantasi samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Flygningen över sjön" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för barn