inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Fototapet Endless Trail Nr 129039

Fototapet Endless Trail Nr 129039

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet "Endless Trail"

Är Fototapet "Endless Trail" en lämplig väggdekor för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra fototapeter"Endless Trail" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra fototapeter "Endless Trail" ifrån kategorin Fantasi (Huvudfärg: Grå) ärknutna till följande motiv: abstrakt, fantasi, rymden, tegel, stjärnor, tunnlar oraz måne. Fototapet "Endless Trail" på Bimago består inte bara vacker design, utan också av material av yttersta kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa möjliga kvaliteten på "Endless Trail" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det enkelt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet i fleece "Endless Trail" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver några verktyg och tapetklister och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fleece fototapet "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter landskap Fototapeter kosmos
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte