inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2022.08.17 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Dinosaur Square Nr 125060

Fototapet Dinosaur Square Nr 125060

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Dinosaur Square"

Trendiga tapet "Dinosaur Square" i kategorin Fantasi är en underbar dekoration för att förnya - Fototapet "Dinosaur Square" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Dinosaur Square" är: natur, träd, djur, fantasi, dinosaurier oraz fototapeter.

Fototapet "Dinosaur Square" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Dinosaur Square" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Dinosaur Square" är Grön. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Dinosaur Square" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Dinosaur Square" och andra tapeter ifrån kategorin Fantasi samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Dinosaur Square" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för barn Fototapeter fantasi Fototapeter för pojkar
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte