tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% på fototapeter till 2021.10.21 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Deserted mark, Nr 59761

Fototapet Deserted mark, Nr 59761

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet "Deserted mark"

Fototapet "Deserted mark" och andra fleece fototapeter i kategorin Fantasi som passar alla interiörer. Används oftast som dekoration dekoration i vardagsrum, men passar även utmärkt som dekorationsidé till andra interiörer: korridorer, väntrum, läkarmottagningar, exklusiva skönhetssalonger eller representativa advokatbyråer och kontor. De vackra färgerna och motiven [product color] på fototapeten "Deserted mark" är perfekt för dem som är intesserade av följande dekorativa motiv: [product tags].

Alla tapeter tillverkas av fleece som väger 110 g / m2. Det är ett enkelt material att montera, smutsavvisande - och dessutom döljer det små ojämnheter och sprickor i väggarna och låter väggen andas. Osäker på hur du monterar tapeten "Deserted mark" på väggen på väggen? installationsinstruktion och få reda på hur man gör det steg för steg.

[Product-prefix-title] "Deserted mark" är ett mönster som skapats av designexperter av våra designers - rätt stylat kommer det skapa en originell miljö Originaliteten kommer att framhäva din stil eller optiskt förstärka den. Kanske gillar du vill se andra många andra trendiga fototapeter i kategorin Fantasi? Om svaret är "ja", bjuder vi in dig att upptäcka en rik {samling tapeter | olika tapeter från bimago bimago i galleriet.