bimago
-50% på fototapeter Endast idag Erbjudandet gäller: : :

Fototapeter 3D - upptäck optiska illusioner på bimago

Unika fototapeter 3D på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapeter 3D kan du upptäcka häpnadsväckande dekorationer för väggar. Tack vare ett stort sortiment av fototapeter 3D kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen 3D erbjuder ett unikt tema som är inspirerande och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven 3D för att skapa unika tapeter. I vår kollektion av vacker tapet 3D finner du väggdekorer för väggar som är varierande med avseende på stil, färg och dimensioner. 3D är motiv som lämpar sig lika bra med intensiva färger såsom med svagare nyanser. Om du fördrar fototapeter 3D med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en lounge känsla. Ett rikligt utbud av färger låter dig utan problem välja bland många motiv i kollektionen Fantasi, med den bästa designen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet 3D för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det vackra väggdekorer. I vår kollektion av fototapeter 3D finner du många dekorer som är mycket enkla att kombinera med inredningen i ditt hem. Det spelar ingen roll var du placerar fototapeten 3D så kommer ditt hem att fyllas av skönhet. En fototapet är en väggdekoration som är kulörrik och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett unikt sätt. I vår kollektion fototapeter Fantasi hittar du stort utbud av idéer om hur du kan förändra hela din hemmiljö. Moderna tapeter 3D passar perferkt in i inte bara i ett vardagsrum utan våra fototapeter med nyanser av pastell tillåter dig att skapa en skön känsla i din lägenhet. Kollektionen av fototapeter 3D är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men även för alla andra rum. Entréen, matsal och kök är rum som alla behöver berikas med fototapeter 3D. Dekorationer för väggar i kollektionen 3D låter dig att förvandla ditt hus till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter 3D – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra fototapeter i katergorin 3D är originella väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De stilfulla och fantastiskt färgsatta motiven är inte bara en av fördelarna med moderna fototapeter 3D, utan materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin 3D tillverkas i ett fleece liknande material där intrycken är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet över ojämheter på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin 3D eller väggen några som helst förberedelser såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin 3D är busenkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta upp tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin 3D är elastiska och tack vare detta så kan man justera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi garanterar att uppsättningen av tapeter 3D kommer verkligen vara smidigt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla hus kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna Fantasi.

Fototapeter i kategorin 3D och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vårt Galleri hittar du äver 2000 produkter på fototapeter. Ett stort och varierande sortiment gör att du alltid kommer att finna den fantastiska fototapetern för ditt hus. Kollektionen 3D representerar enbart en liten av många utföranden på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor inspireras av olika teman. I vår webshop på Bimago finner du en mångfald av motiv som blommor, landskap och geometriska mönster. Bland våra fototapeter hittar du både moderna motiv såväl som vintage motiv. Kollektionen 3D och alla andra kollektioner av fototapeter hjälper dig att skapa en unik karaktär oavsett rum som är unik. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter 3D, missa inte tillfället att upptäcka övriga motiv bland många produkter som finns tillgängliga i vårt galleri. Fantasi är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, canvastavlor och wallies hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.