tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-30% på fototapeter till 2021.09.20 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapeter 3D - upptäck optiska illusioner på bimago

Sortera

Sortera efter

Unika fototapeter 3D på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapeter 3D kan du upptäcka vackra dekorationer för vägg. Tack vare ett rikligt sortiment av tapeter 3D kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen 3D erbjuder ett unikt tema som är intressant och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven 3D för att skapa vackra tapeter. I vår kollektion av fototapeter 3D finner du väggdekorer för husväggar som är moderna med avseende på stil, färg och dimensioner. 3D är motiv som lämpar sig lika bra med livliga färger såsom med stillsammare nyanser. Om du fördrar moderna fototapeter 3D med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en lounge känsla. Ett vackert utbud av färger låter dig utan problem välja bland många motiv i kollektionen Fantasi, med den bästa inredningen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet 3D för ditt matsal, kök eller sovrum

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det vackra väggdekorer. I vår kollektion av fototapeter 3D kan du upptäcka många produkter som är mycket enkla att kombinera med heminredningen i ditt hem. Oavsett var du placerar fototapeten 3D så kommer ditt hem att fyllas av skönhet. En fototapet är en väggdekoration som är färgrik och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett superenkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Fantasi hittar du en månfald av idéer om hur du kan förnya hela din hemmiljö. Moderna tapeter 3D fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra moderna fototapeter med nyanser av pastell tillåter dig att skapa en skön känsla i ditt hem. Kollektionen av fototapeter 3D är inte bara idealisk för att inreda sovrummet eller vardagsrummet, men också för alla andra rum. Entréen, matsal och kök är rum som alla behöver berikas med moderna fototapeter 3D. Dekorationer för vägg i kollektionen 3D låter dig att förvandla din lägenhet till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter 3D – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra moderna fototapeter i katergorin 3D är intressanta dekorationer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De stilfulla och färgfulla motiven är inte bara en av fördelarna med moderna fototapeter 3D, utan materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin 3D tillverkas i ett fleece liknande material där fördelarna är stora. På grund av egenskaperna så har materialt fantastiska maskeringsegenskaper där ojämheter på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin 3D eller väggen några som helst förbearbetning såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin 3D är busenkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta fast tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin 3D är elastiska och tack vare detta så kan man justera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi lovar att uppsättningen av tapeter 3D kommer verkligen vara smidigt - fleece materialet bidrar även till en isolerande effekt både med värme och akustik. Dessa fördelar är något som alla lägenheter kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna Fantasi.

Fototapeter i kategorin 3D och över 2000 andra vackra väggdekorer

På Bimago hittar du äver 2000 produkter på fototapeter. Ett stort och brett sortiment gör att du alltid kommer att finna den underbara fototapetern för ditt hus. Kollektionen 3D representerar enbart en bråkdel av många motiv på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor har sin grund i ett tema. I vårt Galleri på Bimago finner du en mångfald av motiv som blommor, landskap och geometriska mönster. Bland våra moderna tapeter hittar du både moderna motiv såväl som vintage motiv. Kollektionen 3D och alla andra kollektioner av moderna tapeter hjälper dig att skapa en unik känsla oavsett rum som är unik. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorationer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter 3D, missa inte tillfället att upptäcka övriga motiv bland en mångfald produkter som finns tillgängliga i vår webshop. Fantasi är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, tavlor och väggdekorer hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.