tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
Sommarrea upp till 70% rabatt Erbjudandet gäller till 2021.06.30 Upptäck

Fototapet Lonely Wolf, Nr 126915

Fototapet Lonely Wolf, Nr 126915

<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Tapet "Lonely Wolf"

Tapet "Lonely Wolf" i kategorin Djur är en underbar dekoration för att förnya - Fototapet "Lonely Wolf" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Lonely Wolf" är: bakgrund, färgrik, textur, djur, hundar, vargar oraz fototapeter.

Fototapet "Lonely Wolf" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Lonely Wolf" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Lonely Wolf" är Färgstarkt. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Lonely Wolf" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Lonely Wolf" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Djur samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Lonely Wolf" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för barn Fototapeter vargar Fototapeter vardagsrum Fototapeter för flickor