-25% på fototapeter Sista dagen på erbjudandet!

Fototapet Penguin Wandering, Nr 127552

Teknik: product.view.technique.descriptiontrigger.wallpapers

<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Tapet "Penguin Wandering"

Trendiga tapet "Penguin Wandering" i kategorin Djur är en underbar dekoration för att förnya - Fototapet "Penguin Wandering" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Penguin Wandering" är: natur, bakgrund, textur, djur, fåglar, pingvin oraz fototapeter.

Fototapet "Penguin Wandering" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Penguin Wandering" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Penguin Wandering" är Färgstarkt. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Penguin Wandering" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Penguin Wandering" och andra tapeter ifrån kategorin Djur samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Penguin Wandering" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter vardagsrum