-50% på fototapeter Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Lion Tenderness (Sepia), Nr 126820

Teknik: product.view.technique.descriptiontrigger.wallpapers

<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Tapet "Lion Tenderness (Sepia)"

Modern tapet "Lion Tenderness (Sepia)" i kategorin Djur är en fantastisk dekoration för att förnya - Fototapet "Lion Tenderness (Sepia)" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Lion Tenderness (Sepia)" är: natur, djur, kärlek, katter, lejon oraz fototapeter.

Fototapet "Lion Tenderness (Sepia)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Lion Tenderness (Sepia)" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Lion Tenderness (Sepia)" är Sepia. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Lion Tenderness (Sepia)" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Lion Tenderness (Sepia)" och andra tapeter ifrån kategorin Djur samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Lion Tenderness (Sepia)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter vardagsrum