inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.01.31 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Katter i kärlek Nr 61273

Fototapet Katter i kärlek Nr 61273

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter för barn "Katter i kärlek"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme fullt av magi. Med fototapeter för barnsovrum "Katter i kärlek" är det superenkelt. Den fantastiska kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet fylla det lilla barnrummet med vackra färger. När vi skapade tapeter för barnrum "Katter i kärlek" inspirerades vi av följande motiv: djur, Prydnader, svartvitt, för barn, hjärtan, kärlek, katter oraz fototapeter. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar väggdekoration som återspeglar omtyckta huvudpersoner i sagor som dina små älskar.

Fototapet Katter i kärlek är en extraordniär dekoration till väggen som även har fördelen av att vara lätt att montera. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-butiken, är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du enbart limma på väggen. Ojämnheter kan bildas i tapeten under appliceringen men kan avlägsnas enkelt med en roller. Tapeten "Katter i kärlek" för barn är en dekoration för breda väggar som, med enkla medel, kommer att förändra känslan i din hemmiljö till det bättre!

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för barn Fototapeter för flickor Fototapeter för bebisar
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte