inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.12.08 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Svart häst med ett vattenfall Nr 59771

Fototapet Svart häst med ett vattenfall Nr 59771

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Svart häst med ett vattenfall"

Gillar du Fototapet "Svart häst med ett vattenfall"? dekorativa motiv natur, djur, fantasi, skog, sten, vattenfall, hästar oraz fototapeter passar utmärkt som tapet .

Mer än fototapeter "Svart häst med ett vattenfall" vi rekommenderar även andra intressanta motiv under kategorin Djur. Både "Svart häst med ett vattenfall" och dekorativa fototapeter är perfekta inte bara som dekoration i {sovrummet, vardagsrummet eller köket | sovrummet, arbetsrummet eller matsalen men också för offentliga platser som kontor, läkarmottagningar eller väntrum .

Monteringen av moderna tapeter "fototapeter Svart häst med ett vattenfall" lätt : produkten är redan indelad i bekväma 50 cm breda bitar applicera enkelt på väggen med tapetklister. Tapeten "Svart häst med ett vattenfall" kräver ingen användning av speciella tillbehör: ett passande lim kan du få tag i hos byggvaruhus. För din bekvämlighet, tillsammans med din beställning av dekorativa fondtapeter "Svart häst med ett vattenfall" kan du också beställa tapetserar-kit, mer info om detta under finns under "Lägg till tillbehör".

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte