-30% på fototapeter Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Gemsbock kamp, Nr 61315

Teknik: product.view.technique.descriptiontrigger.wallpapers

Tillbehör:

<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Fototapet "Gemsbock kamp"

Fototapet "Gemsbock kamp" och andra fleece fototapeter i kategorin Djur som passar alla interiörer. Används oftast som dekoration i vardagsrum, men passar även utmärkt som dekorationsidé till andra interiörer: korridorer, väntrum, läkarmottagningar, exklusiva skönhetssalonger eller representativa advokatbyråer och kontor. De vackra färgerna och motiven [product color] på tapet i fleece "Gemsbock kamp" är perfekt för dem som är intesserade av följande dekorativa motiv: [product tags].

Alla dekorativa tapeter bimago tillverkas av fleece som väger 110 g / m2. Det är ett enkelt material att montera, smutsavvisande - och dessutom döljer det små ojämnheter och sprickor i väggarna och låter väggen andas. Osäker på hur du monterar tapeten "Gemsbock kamp" på väggen på väggen? Se vår instruktionsvideo och få reda på hur man gör det steg för steg.

[Product-prefix-title] "Gemsbock kamp" är ett mönster som skapats av designexperter av Bimagos designers - rätt stylat kommer det skapa en originell miljö Originaliteten kommer att framhäva din stil eller optiskt förstora den. Kanske gillar du vill se andra många andra trendiga tapeter i kategorin Djur? Om svaret är "ja", bjuder vi in dig att upptäcka en rik {samling tapeter | olika tapeter från bimago i bimago-butiken i galleriet.