inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-30% på fototapeter till 2022/05/23 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Vallmo i skinande sommardag Nr 60384

Fototapet Vallmo i skinande sommardag Nr 60384

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet med blommor "Vallmo i skinande sommardag"

Blommotiv passar perfekt på dekorer i stort format och den moderna tapeten "Vallmo i skinande sommardag" är det bästa exemplet. Vallmo som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, blommor, växter, vallmo, äng oraz fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Vallmo i skinande sommardag".

Den här moderna blom-tapeten "Vallmo i skinande sommardag" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och modern plats. Vallmo tapeter i den dominanta färgen Orange, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver den blommiga tapeten "Vallmo i skinande sommardag" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Vallmo i skinande sommardag". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte