inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022/05/30 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Vackra vårblommor, tulpaner Nr 60349

Fototapet Vackra vårblommor, tulpaner Nr 60349

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet med blommor "Vackra vårblommor, tulpaner"

Blommotiv passar utmärkt på dekorer i stort format och tapeten "Vackra vårblommor, tulpaner" är det bästa exemplet. Tulpaner som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, blommor, växter, tulpaner oraz fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett perfekt collage av dekorationen "Vackra vårblommor, tulpaner".

Den här underbara blom-tapeten "Vackra vårblommor, tulpaner" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och unik plats. Tulpaner tapeter i den dominanta färgen Rosa, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver blomtapeten "Vackra vårblommor, tulpaner" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Vackra vårblommor, tulpaner". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte