inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.02.02 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Fototapet Waterfall of Roses - Third Variant Nr 130404

Fototapet Waterfall of Roses - Third Variant Nr 130404

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Waterfall of Roses - Third Variant"

Blommotiv passar perfekt på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Waterfall of Roses - Third Variant" är det bästa exemplet. Rosor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, växter, blommor oraz rosor. Dessa accenter skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Waterfall of Roses - Third Variant".

Den här underbara blommiga fototapeten "Waterfall of Roses - Third Variant" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och unik plats. Rosor tapeter i den dominanta färgen Svartvitt, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver den blommiga tapeten "Waterfall of Roses - Third Variant" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Waterfall of Roses - Third Variant". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte