inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.09.28 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Waterfall of Roses - First Variant Nr 130402

Taggar: #fototapeter

Fototapet Waterfall of Roses - First Variant Nr 130402

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Waterfall of Roses - First Variant"

Blommotiv passar perfekt på fototapeter i stort format och tapeten "Waterfall of Roses - First Variant" är det bästa exemplet. Rosor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: natur, växter, blommor oraz rosor. Dessa element skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Waterfall of Roses - First Variant".

Den här moderna blom-tapeten "Waterfall of Roses - First Variant" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och modern plats. Rosor tapeter i den dominanta färgen Rosa, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Waterfall of Roses - First Variant" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Waterfall of Roses - First Variant". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte