inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.03.23 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Smell of the Garden Nr 135807

Fototapet Smell of the Garden Nr 135807

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Smell of the Garden"

Blommotiv passar fantastiskt bra på dekorer i stort format och den moderna tapeten "Smell of the Garden" är det bästa exemplet. Rosor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: natur, växter, blommor oraz rosor. Dessa detaljer skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Smell of the Garden".

Den här moderna blom-tapeten "Smell of the Garden" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och elegant plats. Rosor tapeter i den dominanta färgen Svart, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver den blommiga tapeten "Smell of the Garden" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Smell of the Garden". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte