inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
BLACK SALE med upp till -50% rabatt Erbjudandet gäller till 2022.11.30 Upptäck mera

Fototapet Röd ros med vattendroppar Nr 60303

Fototapet Röd ros med vattendroppar Nr 60303

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Röd ros med vattendroppar"

Blommotiv passar utmärkt på väggdekorer i stort format och tapeten "Röd ros med vattendroppar" är det bästa exemplet. Rosor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, blommor, växter, vatten, rosor oraz fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Röd ros med vattendroppar".

Den här moderna blommiga fototapeten "Röd ros med vattendroppar" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och modern plats. Rosor tapeter i den dominanta färgen Röd, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver blomtapeten "Röd ros med vattendroppar" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Röd ros med vattendroppar". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte