inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.09.26 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Peony Garden Nr 135743

Fototapet Peony Garden Nr 135743

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Peony Garden"

Blommotiv passar fantastiskt bra på väggdekorer i stort format och tapeten "Peony Garden" är det bästa exemplet. Blommor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, blommor oraz trends. Dessa accenter skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Peony Garden".

Den här snygga blom-tapeten "Peony Garden" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Blommor tapeter i den dominanta färgen Grå, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver den blommiga tapeten "Peony Garden" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Peony Garden". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte