inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.09.28 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Painted Fragrance Nr 135740

Fototapet Painted Fragrance Nr 135740

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Painted Fragrance"

Blommotiv passar fantastiskt bra på dekorer i stort format och den moderna tapeten "Painted Fragrance" är det bästa exemplet. Blommor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: natur, växter, blommor, färgrik, trends oraz bukett. Dessa accenter skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Painted Fragrance".

Den här moderna blommiga fototapeten "Painted Fragrance" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och unik plats. Blommor tapeter i den dominanta färgen Färgstarkt, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker blomtapeten "Painted Fragrance" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Painted Fragrance". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte