inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på fototapeter till 2022.12.04 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Painted Bouquet Nr 135735

Fototapet Painted Bouquet Nr 135735

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Painted Bouquet"

Blommotiv passar utmärkt på dekorer i stort format och den moderna tapeten "Painted Bouquet" är det bästa exemplet. Blommor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, växter, blommor, färgrik, trends oraz bukett. Dessa element skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Painted Bouquet".

Den här underbara blom-tapeten "Painted Bouquet" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och unik plats. Blommor tapeter i den dominanta färgen Färgstarkt, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver blomtapeten "Painted Bouquet" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Painted Bouquet". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte