inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.02.09 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Fototapet Två gula kallor blommor på en svart bakgrund Nr 60674

Fototapet Två gula kallor blommor på en svart bakgrund Nr 60674

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Två gula kallor blommor på en svart bakgrund"

Blommotiv passar perfekt på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Två gula kallor blommor på en svart bakgrund" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: natur, blommor, växter, liljor oraz fototapeter. Dessa accenter skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Två gula kallor blommor på en svart bakgrund".

Den här snygga fototapeten med blommor "Två gula kallor blommor på en svart bakgrund" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och modern plats. Övrigt blommor tapeter i den dominanta färgen Svart, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Två gula kallor blommor på en svart bakgrund" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Två gula kallor blommor på en svart bakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte