inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.01.26 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Nostalgia Flowers Nr 122295

Fototapet Nostalgia Flowers Nr 122295

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Nostalgia Flowers"

Blommotiv passar fantastiskt bra på väggdekorer i stort format och tapeten "Nostalgia Flowers" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: natur, växter, blommor oraz färgrik. Dessa detaljer skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Nostalgia Flowers".

Den här snygga blom-tapeten "Nostalgia Flowers" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Övrigt blommor tapeter i den dominanta färgen Färgstarkt, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Nostalgia Flowers" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Nostalgia Flowers". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte