inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2022.12.06 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Fototapet Lavendelens delikatess - akvarellkomposition inspirerad av naturen Nr 138558

Fototapet Lavendelens delikatess - akvarellkomposition inspirerad av naturen Nr 138558

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Lavender Breath - Second Variant"

Blommotiv passar fantastiskt bra på väggdekorer i stort format och tapeten "Lavender Breath - Second Variant" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, växter, blommor, vattenfärg, violett oraz lavander. Dessa accenter skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Lavender Breath - Second Variant".

Den här underbara blom-tapeten "Lavender Breath - Second Variant" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och modern plats. Övrigt blommor tapeter i den dominanta färgen filter, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver den blommiga tapeten "Lavender Breath - Second Variant" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Lavender Breath - Second Variant". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter abstrakt Fototapeter boho Fototapeter blommor Fototapeter Övrigt blommor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte