inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Fototapet Akvarell lavendel - komposition i gröna och lila nyanser Nr 138557

Fototapet Akvarell lavendel - komposition i gröna och lila nyanser Nr 138557

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet med blommor "Lavender Breath - First Variant"

Blommotiv passar fantastiskt bra på dekorer i stort format och tapeten "Lavender Breath - First Variant" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: natur, växter, blommor, vattenfärg, violett oraz lavander. Dessa element skapar utan tvekan ett intressant collage av dekorationen "Lavender Breath - First Variant".

Den här underbara blom-tapeten "Lavender Breath - First Variant" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och modern plats. Övrigt blommor tapeter i den dominanta färgen Vit, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Lavender Breath - First Variant" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Lavender Breath - First Variant". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter abstrakt Fototapeter blommor Fototapeter blommotiv Fototapeter Övrigt blommor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte