inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022/05/30 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Avkopplande stund: orkidé och stenar Nr 60188

Fototapet Avkopplande stund: orkidé och stenar Nr 60188

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Blommig fototapet "Avkopplande stund: orkidé och stenar"

Blommotiv passar fantastiskt bra på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Avkopplande stund: orkidé och stenar" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, blommor, växter, orkidéer oraz fototapeter. Dessa accenter skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Avkopplande stund: orkidé och stenar".

Den här snygga fototapeten med blommor "Avkopplande stund: orkidé och stenar" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Orkidéer tapeter i den dominanta färgen Svart, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker den blommiga tapeten "Avkopplande stund: orkidé och stenar" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med en blomtapet "Avkopplande stund: orkidé och stenar". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte