inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Maskros och morgondagg Nr 60371

Fototapet Maskros och morgondagg Nr 60371

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Maskros och morgondagg"

Blommotiv passar fantastiskt bra på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Maskros och morgondagg" är det bästa exemplet. Maskrosor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: natur, blommor, växter, vatten, maskrosor oraz fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Maskros och morgondagg".

Den här moderna fototapeten med blommor "Maskros och morgondagg" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Maskrosor tapeter i den dominanta färgen Grå, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver den blommiga tapeten "Maskros och morgondagg" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Maskros och morgondagg". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter abstrakt Fototapeter blommor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte