inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.02.09 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Fototapet Dandelion: Tears of the Morning Nr 90404

Fototapet Dandelion: Tears of the Morning Nr 90404

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Dandelion: Tears of the Morning"

Blommotiv passar utmärkt på väggdekorer i stort format och tapeten "Dandelion: Tears of the Morning" är det bästa exemplet. Maskrosor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, blommor, växter, färgrik, vatten, sol, blå, maskrosor oraz fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Dandelion: Tears of the Morning".

Den här snygga blommiga fototapeten "Dandelion: Tears of the Morning" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och modern plats. Maskrosor tapeter i den dominanta färgen Blå, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Dandelion: Tears of the Morning" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Dandelion: Tears of the Morning". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter abstrakt Fototapeter blommor Fototapeter maskrosor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte