inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på fototapeter till 2022.12.04 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Pearls and Magnolias Nr 64024

Fototapet Pearls and Magnolias Nr 64024

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Pearls and Magnolias"

Blommotiv passar perfekt på väggdekorer i stort format och tapeten "Pearls and Magnolias" är det bästa exemplet. Magnolior som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: abstrakt, natur, blommor, växter, brun, rosa, vit, magnolior, pärla, Juvel oraz fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Pearls and Magnolias".

Den här underbara blom-tapeten "Pearls and Magnolias" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och unik plats. Magnolior tapeter i den dominanta färgen Brun, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver blomtapeten "Pearls and Magnolias" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Pearls and Magnolias". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte